20 dintre cei care şi-au cumpărat online bilete la concertul Anathema din Bucureşti vor avea şansa să îi cunoască personal pe Vincent, Daniel şi Lee. Întâlnirea va avea loc în backstage-ul concertului acustic pe care trupa îl va susţine pe 26 aprilie 2013 în Hard Rock Cafe. Accesul în locaţie se va face de la 20:30, iar concertul trupei va începe de la 22:00.

Află mai multe detalii despre concertul Anathema!

Extragerea celor 20 de câştigători va avea loc pe 25 aprilie 2013, aceştia urmând să fie contactaţi ulterior de către organizatori pentru a primi mai multe detalii. Pentru eveniment mai sunt încă disponibile bilete de 50 lei (în picioare), cele de 60 lei (cu loc la masă) fiind sold out. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro.

Anathema este una dintre cele mai cunoscute trupe de doom metal din lume. Trupa are o carieră de 23 de ani, în care a lansat nouă albume şi a devenit una dintre trupele britanice cele mai cunoscute ale genului. Ei fiind cunoscuţi pentru piese ca: „Make it right”, „Everything”, „Angels walk among us” sau „Dreaming light”.

Concertul din Capitală este unul special şi poartă denumirea „Anathema Acustic”. Astfel, fanii din ţara noastră vor avea ocazia să asculte piesele trupei într-o variantă acustică aparte în interpretarea fraţilor Cavanagh (Vincent şi Daniel) şi a lui Lee Douglas.