Acest eveniment a avut loc in data de 26 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 26 aprilie 2013, de la ora 22:00, Anathema va veni în România pentru a susţine un concert acustic ce va avea loc în Hard Rock Cafe, din Bucureşti.

RECENZIE: Muzică pentru suflet cu Anathema în Bucureşti

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul Anathema!

iConcert.ro şi Sprint Media te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 25 aprilie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt: Carlescu Stela şi Magiaru Eugen! Felicitari!


Anathema a fost înfiinţată în 1990, de cei trei fraţi Cavanagh (Vincent, Daniel şi Jamie) şi Darren White (vocalist), iniţial însă, purtând numele de Pagan Angel. Încă de la primele piese lansate gruparea a atras atenţia marilor case de discuri din Marea Britanie, interesate de muzica metal.

De-a lungul celor 23 de ani de existenţă, trupa a lansat nouă albume, însă a suferit mai multe schimbări în componenţă, astăzi fiind formată din şase membrii. Piesele care le-au conferit statutul unuia dintre cele mai titrate grupuri britanice de doom metal din lume, fiind: „Make it right”, „Everything”, „Angels walk among us” sau „Dreaming light”.

Concertul de la Bucureşti va fi unul cu totul special, întrucât publicul român va avea şansa să-i asculte pe fraţii Cavanagh (Vincent şi Daniel) şi Lee Douglas interpretând în variantă acustică cele mai cunoscute compoziţii ale trupei.

Bilete Anathema – Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul acustic Anathema din Bucureşti se pot achiziţiona de pe www.iabilet.ro cât şi de la Hard Rock Cafe, la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
Loc în picioare 50 lei cumpără bilete
Loc la masă 60 lei (pentru comenzi de minim 2 bilete) SOLD OUT