Project Events, organizatorii concertului Zucchero la Bucureşti au anunţat astăzi, 11 mai 2011, anularea evenimentului. Concertul din Capitală urma să aibă loc pe 21 iunie 2011 la Arenele Romane.

Motive tehnice au determinat managementul artistului să anuleze o serie de concerte ce urmau să aibă loc în cadrul turneului Zucchero Chocabeck World Tour 2011. Din păcate, printre acestea se află şi evenimentul de la Bucureşti.

Organizatorii evenimentului se află în discuţii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului. Persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul de la Bucureşti au la dispoziţie 2 variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la concertul Scorpions.

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpăratorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei ce şi-au achiziţionat bilet îşi pot recupera banii este de 60 de zile, începând din 11 mai 2011 şi până pe 11 iulie 2011.

Cei care îşi doresc să schimbe biletul la concertul Zucchero cu un alt bilet, pot alege să primească un bilet la concertul de pe 9 iunie 2011 al trupei Scorpions. Persoanele care aleg această variantă vor trebui să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet, dupa cum urmează:

– dacă au la Zucchero un bilet de 100 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 128 lei;
– dacă au la Zucchero un bilet de 150 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 190 lei;
– dacă au la Zucchero un bilet de 200 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 190 lei;
– dacă au la Zucchero un bilet de 250 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 265 lei.

Mai multe detalii privind schimbarea biletelor puteţi afla şi sunând la numărul 0758.388.388.

Foto: www.wizardpromotions.de