Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

Concertul Zucchero a fost anulat! Află motivele anulării!

Marţi, 21 iunie 2011, ora 20:00, Zucchero, cel mai bine vândut artist din Italia revine pentru a patra oară în România într-un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul Zucchero Chocabeck World Tour 2011. „Chocabeck” este cel mai nou album, lansat la sfârşitul anului 2010. Acesta conţine 11 piese, scrise chiar de către cântăreţ, la unele dintre ele aducându-şi contribuţia însuşi Bono, liderul formaţiei U2.

Zucchero şi-a început cariera în 1970 şi a vândut peste 40 de milioane de CD-uri în întreaga lume. A câştigat şi foarte multe premii printre care şi două distincţii la World Music Awards şi o nominalizare la premiile Grammy. Zucchero a devenit celebru cu piese ca „Baila Morena” sau „Every Time You Go Away…” (feat. Paul Young), dar cel mai de succes hit al sau a fost „Senza Una Donna” (feat. Paul Young), care s-a menţinut vreme îndelungată pe poziţia numărul 1 în toate topurile europene.

A împărţit scena cu mari artişti precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor sunt următoarele: 100, 150, 200 şi 250 lei.

Biletele pentru acest eveniment vor fi astăzi puse în vânzare, exclusiv în reţeaua BILETOO.RO. Biletele se vor putea găsi pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria -€“ Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’€™s) şi la staţia de metrou Unirii 1.

UPDATE: Ca urmare a anulării concertului, persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul de la Bucureşti au la dispoziţie 2 variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la concertul Scorpions.

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpăratorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei ce şi-au achiziţionat bilet îşi pot recupera banii este de 60 de zile, începând din 11 mai 2011 şi până pe 11 iulie 2011.

Cei care îşi doresc să schimbe biletul la concertul Zucchero cu un alt bilet, pot alege să primească un bilet la concertul de pe 9 iunie 2011 al trupei Scorpions. Persoanele care aleg această variantă vor trebui să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet, dupa cum urmează:

– dacă au la Zucchero un bilet de 100 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 128 lei;
– dacă au la Zucchero un bilet de 150 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 190 lei;
– dacă au la Zucchero un bilet de 200 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 190 lei;
– dacă au la Zucchero un bilet de 250 lei, primesc în schimbul lui un bilet la Scorpions de 265 lei.

Mai multe detalii privind schimbarea biletelor puteţi afla şi sunând la numărul 0758.388.388.

Promoţie

În perioada 17-20 martie vor fi puse în vânzare, pentru categoria 2 şi categoria 1, 500 de bilete la preţuri promoţionale (câte 250 de bilete pentru fiecare sector), reduse cu 15%. Aceste bilete reduse se vor putea cumpără DOAR de la magazinul BILETOO aflat în Unirea Shopping Center, la parter (intrarea de lângă McDonald’s) şi online pe www.biletoo.ro.

Concertul Zucchero este organizat de Project Events.

Arenele Romane: Str. Cuţitul de Argint 26, Bucureşti.