Concertul trupei Hurts de la Bucureşti va începe cu o oră mai devreme, anunţă organizatorii. Dacă inţial Theo şi Adam trebuiau să urce pe scenă de la 21:00, ei vor concerta în faţa fanilor români începând cu ora 20:00.

Programat pentru toamna anului trecut, primul concert al trupei Hurts în România a fost amânat până pe 7 aprilie 2011 din cauza unor modificări survenite în programul turneului duo-ului britanic.

Câştigători ai “Best New Band” în cadrul NME Awards 2011, membrii trupei Hurts se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare la nivel european. În doar 2 ani de activitate ei au fost recompensaţi cu două discuri de platină şi două discuri de aur, şi au fost invitaţi să cânte pe scenele celor mai mari festivaluri din Europa.

Accesul publicului la concertul trupei Hurts din Fratelli Studios va fi permis începând cu ora 19:00. Concertul va include toate hit-urile lor de până acum, inclusiv „Better Than Love” şi „Sunday„, ale căror videoclipuri au fost filmate la Bucureşti şi Constanţa.

http://www.youtube.com/watch?v=Kuwdw7KmGwA

Foto: www.coffeeandbars.com