Acest eveniment a avut loc in data de 7 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu .

Joi, 7 aprilie 2011, trupa britanică Hurts va cânta pe scena clubului Fratelli Studios din Bucureşti.

Concertul trupei Hurts a fost iniţial programat pentru 11 noiembrie 2010, însă a fost amânat din motive care au ţinut de schimbări de ultimă oră în programul turneului.

Hurts au reusit performanta de a transforma „Happiness” – primul lor disc – in cel mai bine vandut album al unei trupe noi din Marea Britanie. Si asta in doar o saptamana de la aparitia pe piata, saptamana in care au vandut mai mult de 150,000 de exemplare. „Happiness” se gaseste si in magazinele din Romania.

Nu este singura lor performanta: Hurts au reusit sa vanda toate biletele pentru turneul lor din Marea Britanie, care a inceput la Brighton pe 2 octombrie 2010.

Ultimele şase luni au fost încununate de succes pentru cei doi membrii ai trupei. Pe lângă câştigarea discului de aur şi platină în Marea Britanie, Germania şi Polonia, Theo şi Adam au lansat cel de-al patrulea single de pe albumul lor de debut. Videoclipul piesei “Sunday”, filmat în România, a fost lansat în luna februarie.

La finele lunii februarie trupa Hurts a fost desemnată “Best New Band” la NME Awards 2011.

Informaţii bilete

Cumpara bilet

Biletele se găsesc în magazinele Orange, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro sau www.easytickets.ro.

Preţul unui bilet este de 50 lei.

UPDATE:

Biletele cumpărate anul trecut rămân valabile pentru noul loc de desfăşurare, iar o serie nouă de bilete – limitată – va fi pusă în vânzare în după-amiaza zilei de 3 martie 2011.

Club Fratelli: Str. Glodeni nr 1, Bucureşti.