Vineri, 30 decembrie 2016, începând cu ora 19:00, Orchestra Simfonică Bucureşti va susţine Concertul Tradiţional de Anul Nou, la Sala Palatului din Bucureşti. Aflat la a patra ediţie, evenimentul va cuprinde arii şi duete celebre, sub bagheta dirijorului Jin Wang.

Publicul va putea asculta în exclusivitate muzică clasică de cea mai bună calitate, în cadrul unui spectacol memorabil. Alături de invitatul special Jin Wang, Orchestra Simfonică Bucureşti va pregăti piese muzicale celebre semnate de Brahms, Dvorjak, Ceaikovski, Ravel şi Johann Strauss, muzică de film precum şi o serie de alte surprize muzicale.

Jin Wang este unul dintre cei mai importanţi dirijori ai lumii contemporane, absolvent al Conservatorului din Beijing şi al Academiei de Muzică din Viena. A fost invitat la pupitrul unor orcheste faimoase precum Orchestra Simfonică Radio din Berlin, Orchestra Naţională din China, Royal Philarmonic Orchestra din Londra, Orchestra Toscanini din Italia, Filarmonica din Seul.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică Bucureşti a fost înfiinţată cu scopul de a promova excelenţa în muzică şi a atrage tinerii către sălile de concert. Acest ansamblu muzical românesc de prim rang este dedicat performanţei muzicale clasice şi contemporane, reunind în componenţa sa cei mai valoroşi artişti instrumentişti din România.

Bilete Concertul Tradiţional de Anul Nou la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru Concertul Tradiţional de Anul Nou, susţinut de către Orchestra Simfonică Bucureşti la Sala Palatului din Bucureşti, pe 30 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. Până la data de 1 decembrie, preţul biletelor la toate categoriile de preţuri este redus cu 20%.

Categoria Preţ întreg Preţ presale
Categoria VIP 200 lei 160 lei cumpără bilete
Categoria I 170 lei 136 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei 120 lei cumpără bilete
Categoria III 130 lei 104 lei cumpără bilete
Categoria IV 110 lei 88 lei cumpără bilete
Categoria V 90 lei 72 lei cumpără bilete