UPDATE 15.03.2013: Concertul Sabaton din Bucureşti a fost mutat în Turbohalle. Află mai multe detalii despre schimbarea locaţiei!

UPDATE 14.03.2013: Concertul Sabaton din The Silver Church este sold-out. Cererea pentru bilete este foarte mare în continuare, aşa că organizatorii, împreună cu managementul formaţiei, iau în calcul mutarea evenimentului într-o locaţie mai spaţioasă.

Concertul Sabaton din data de pe 19 martie 2013 ce va avea loc în clubul The Silver Church din Bucureşti este primul eveniment metal al anului ce va fi sold-out, anunţă organizatorii.

Află mai multe detalii despre concertul Sabaton!

După ce s-au suplimentat cele 500 de biletele puse iniţial în vânzare cu încă 100 de bucăţi, iată că după numai 5 zile au mai rămas doar 35 de bilete disponibile pentru concertul trupei Sabaton de la Bucureşti deschis de Eluveitie şi Wisdom.

Bilete concert Sabaton

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Primele 100 de bilete 60 lei  cumpără bilete
Următoarele bilete până pe 18.03.2013 68 lei  cumpără bilete
La intrare pe 19.03.2013 75 lei  cumpără bilete

Trupa suedeză a pornit în turneul „Swedish Empire” pentru promovarea ultimului material discografic intitulat „Carolus Rex” (lansat în mai via Nuclear Blast). Sabaton are o carieră de aproape 14 ani, timp în care lansat şapte albume. Concertul Sabaton nu este primul în ţara noastră, aceştia au mai concertat în anul 2010 în The Silver Church şi în cadrul festivalului Rock the City din 2011.

Evenimentul din România este organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producator Nelu Brînduşan).