Organizatorii mult aşteptatului concert al trupei Hurts au anunţat modificarea locului de desfăşurare al evenimentului de pe 7 aprilie 2011. Datorită cererii mari de bilete, concertul a fost mutat în Fratelli Studios din Bucureşti.

Theo Hutchcraft şi Adam Anderson au pus bazele trupei Hurts în 2009, la puţin timp după reuşind performanţa de a se clasa pe poziţia a patra în cadrul sondajului „Sound of 2010” organizat de BBC.

Happiness„, albumul de debut al trupei a fost recompensat în doar câteva luni de la lansare cu discul de aur şi platină în Marea Britanie, Germania şi Polonia. Iar majoritatea concertelor trupei se defăşoară cu casa închisă.

Ultimele luni au fost foarte productive pentru cei doi britanici. Ei au anunţat o posibilă colaborare cu Leona Lewis, câştigătoarea competiţiei X Factor UK din 2006 şi au fost recompensaţi cu “Best New Band” în cadrul NME Awards 2011.

Informaţii bilete

Preţul unui bilet pentru concertultrupei Hurts din Fratelli Studios este de 50 lei. Acestea se găsesc în magazinele Orange, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Biletele cumpărate anul trecut rămân valabile pentru noul loc de desfăşurare, iar o serie nouă de bilete – limitată – va fi pusă în vânzare în după-amiaza zilei de 3 martie 2011.

Concertul trupei Hurts din Fratelli Studios este organizat de Livada în asociere cu Coda Agency.