Sâmbătă (24 iunie 2017) şi luni (26 iunie 2017), de la ora 20:00, respectiv, 20:30, Patricia Kaas susţine două concerte în România, la Sala Palatului din Bucureşti şi în Parcul Rozelor din Timişoara. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, autointitulat „Patricia Kaas” şi reprezintă o nouă abordare muzicală.

Lansat în 2016, an în care Patricia Kaas a împlinit 50 de ani, albumul este o confesiune, un punct de renaştere artistică şi personală. Discul conţine 13 piese, pe care se regăseşte binecunoscuta notă melancolică a artistei, explicată de aceasta, ca urmare firească a evenimentelor tragice trăite în tinereţe.

„Este o nouă călătorie a vieţii mele spre femeia care sunt astăzi, femeia care se simte bine în pielea ei şi care se uită cu plăcere în oglindă. După 30 de ani de carieră, nu mai există bariere. Am dat frâu tuturor sentimentelor, tuturor gândurilor”, a declarat Patricia Kaas.

Nominalizată recent la categoria „Cel mai bun act artistic francez” de la Big Apple Music Awards 2017, ce va avea loc în octombrie la New York, câştigătoare a numeroase distincţii şi premii, inegalabilă în trăire, artista promite fanilor români „un spectacol care-i seamănă”.

Setlist-ul va conţine atât piese de pe cel mai recent album, dar şi piese consacrate precum: „Ceux qui n’ont rien”, „Kennedy Rose” şi „Mon mec à  moi”.

Bilete Patricia Kaas la Bucureşti şi la Timişoara

Biletele pentru cele două concerte pe care Patricia Kaas le va susţine în România intră în vânzare pe 13 februarie 2017, de la ora 9:00, în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Bucureşti Preţ Timişoara
Categoria VIP 350 lei 300 lei bilete
Categoria I 300 lei 240 lei bilete
Categoria II 250 lei 200 lei bilete
Categoria III 200 lei 160 lei bilete
Categoria IV 150 lei 120 lei bilete
Categoria V 120 lei 80 lei bilete

Concertele Patricia Kaas de la Bucureşti şi Timişoara sunt organizate de Events.