Acest eveniment a avut loc in data de 25 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 septembrie 2013, începând cu ora 20:00, în Club B52 din Bucureşti va avea loc prima ediţie a evenimentului Urban Metal. Pe scenă vor urca trupele Goodbye to Gravity şi Days Of Confusion. Afterparty cu Bufnitz.

Goodbye to Gravity este o trupă de metal din Bucureşti, care s-a născut dintr-un mix neaşteptat: foşti membri ai formaţiei de heavy-metal Thunderstorm şi câştigătorul ediţiei 2008 a concursului TV Megastar, Andrei Galut. Goodbye To Gravity este în acest moment singura trupă din România participantă la celebrul festival Summer Breeze, rezultat al lansării unui album ce a fost cotat cu note de 10 şi a adus trupei şi un trofeu la Metalhead Awards 2012.

Days Of Confusion activează din 2009 şi se manifestă muzical în perimetrul metalului alternativ şi post grunge. La finalul anului trecut trupa a lansat primul EP, „Seeds”, şi a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun debut în cadrul Metalhead Awards 2012. Vara anului 2013 a marcat aparitii ale trupei la evenimente cu renume, B’ESTFEST şi Rockstadt Extreme Fest.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.