În perioada 12 şi 15 decembrie 2019, începând cu ora 19:30, Ştefan Bănică susţine patru concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti.

Ştefan Bănică continuă tradiţia concertelor sale extraordinare de Crăciun, pentru al optsprezecelea an consecutiv. Cea mai longevivă producţie muziclă din România, ajunsă la vârsta majoratului, îi va surprinde şi în acest an pe bucureşteni în toiul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Concertul de Craciun are în spate o echipă de peste 150 de oameni, o muncă susţinută ce începe cu cel puţin şase luni înaintea evenimentelor din decembrie. O producţie care a devenit un adevărat reper în showbiz-ul românesc şi care a deschis drumuri şi pentru alţi artişti români.

Performanţa lui Ştefan Bănică este cu atât mai mare, că susţine în continuare, în fiecare an, cel mai mare număr de spectacole la Sala Palatului, desfăşurându-se cu casa închisă. În spectacolele din acest an se vor regăsi atăt hiturile lansate de-a lungul anilor de Ştefan Bănică, cât şi colaborări inedite cu invitaţi speciali.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. Cariera sa se întinde pe o perioadă de peste 25 de ani, cuprinzând realizări marcante în muzică, teatru, film şi televiziune. Până în prezent, artistul a lansat peste 10 materiale de studio, iar multe dintre melodiile pe care le-a înregistrat au devenit hituri şi au fost difuzate pe toate canalele media. Printre acestea se numără „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Te iubesc, femeie”, „Veta”, „Toată lumea dansează”, „Cum am ajuns să te iubesc” şi „S-o facem lată”. De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din industria muzicală, printre care: Andra, Cabron, Marius Moga, Pacha Man şi Nicoleta Nucă.

Bilete Ştefan Bănică la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele extraordinare de Crăciun Ştefan Bănică de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 12, 13, 14 şi 15 decembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 100 lei bilete