Acest eveniment a avut loc in data de 13 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 11-13 decembrie 2015, de la ora 19:30, Ştefan Bănică va susţine, pentru al 14-lea an consecutiv, tradiţionalele sale concerte de Crăciun, la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial au fost anunţate două concerte, pentru 11 şi 12 decembrie, dar la cererea publicului a mai fost adăugat în program şi un show pe 13 decembrie.

Ştefan Bănică va susţine şi o serie de concerte speciale, dedicate sărbătorilor de iarnă, aşa cum şi-a obişnuit fanii. Pentru al 14-lea an consecutiv, artistul român va aduce ritmurile de rock’n’roll în atmosfera de Crăciun. Din 2002 până în prezent, Ştefan Bănică a susţinut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori, multe dintre acest spectacole având loc cu casa închisă.

„În fiecare an, la concertele de Craciun, mă bucur că avem foarte mulţi spectatori din ţară, nu doar din Bucureşti, şi chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradiţional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generaţii la un loc: de la copii, adolescenţi şi până la părinţi şi bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aştept cu drag să ne revedem şi în acest an la Sala Palatului, pe 11, 12 şi 13 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat.” – a declarat Ştefan Bănică.

Mai mult, recent, artistul a lansat şi o nouă piesă şi videoclip – „Gura, taci!”, prima parte dintr-un proiect de anvergură pe care Ştefan Bănică îl pregăteşte în colaborare cu Ha Ha Ha Production şi MediaPro Music, proiect ce va include în viitorul apropiat şi un turneu național.

Concertul extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică este un eveniment mult aşteptat de fanii artistului. De la an la an, show-urile sale cresc în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experienţă nouă. Şi în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitaţii-surpriză, efectele speciale, lumini şi grafica inedită.

Bilete concerte de Crăciun Ştefan Bănică la Sala Palatului

Biletele pentru concertele de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică la Sala Palatului din Bucureşti, între 11 şi 13 decembrie 2015, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe cateogorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 60 lei cumpără bilete