Acest eveniment a avut loc in data de 12 Apr 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 20:00, Zoli Toth susţine concertul „Home Alone”, un one-man-show, în Sala Mare de la ARCUB din Bucureşti.

Zoli Toth este primul artist care concepe un one-man-show, ce are la bază sintetizatoare analogice, instrumente de percuție neconvenționale, tobe și vibrafon. Ritmul melodiilor este foarte divers, cu treceri neașteptate de la lent la alert, făcând din acest eveniment un concert avangardist. Zoli propune un show inedit de percuție neconvențională și muzică electronică live, ce are la bază linii melodice inspirate din muzica simfonică și folclorul românesc.

În 1997, Zoli Toth pune bazele trupei de percuţie Hans’n’feet Quartet, iar după câteva schimbări de componenţă şi stil, în 2000, ia naştere formaţia SISTEM. Cinci percuţionişti profesionişti cântând la butoaie de metal şi plastic şi alte accesorii muzicale neconvenţionale. SISTEM a lansat patru albume, iar unsprezece single-uri au ajuns number one în topurile din România.

Din 2014 și-a desfășurat activitatea muzicală sub numele de Zoli Toth Project, cu o formulă unică în lume de instrumentiști, doi percuționiști, vioară și violoncel. Cu ajutorul compozitorului Adrian Enescu, Zoli a produs spectacolul „Bach in ShowBiz”, cu optsprezece variațiuni pe teme de J.S. Bach adaptate prezentului.

În 2015, Zoli Toth a realizat unul dintre cele mai complexe concerte de fusion din România, cu 21 de instrumentiști, videoproiecții și efecte pirotehnice. Iar în cadrul Festivalului „George Enescu”, a avut avanpremiera spectacolului „The Bach Files”.

Odată cu susținerea recitalului din finala Eurovision România 2016, Zoli a lansat conceptul „Cocoon„, în care s-a reinventat, abordând compoziția, în colaborare cu George Călin (Deepcentral).

„Senzații” din 2017 a fost un proiect care a combinat sonorități industriale, produse de lovirea energică a nicovalelor, cuvelor de inox și a butoaielor de metal, cu cele calde, rezultate din acompaniamentul orchestrei simfonice, și cu sound-ul modern, electro, al sintetizatoarelor.

Din iulie 2018, Zoli este coordonatorul ansamblurilor de percuție din programul național „Cantus Mundi”.

Bilete Zoli Toth – „Home Alone” la ARCUB din Bucureşti

Biletele pentru concertul Zoli Toth – „Home Alone” de la ARCUB din Bucureşti, de pe 12 aprilie 2019, pot fi achiziționate de la casa de bilete ARCUB dar şi online de pe www.arcub.ro, la preţul de 35 lei.

Concertul Zoli Toth – „Home Alone” este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.