Acest eveniment a avut loc in data de 21 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 21 februarie 2017, de la ora 20:00, Zoli TOTH Project susţine concertul #Cocoon la Beraria H din Bucureşti. Iniţial concertul a fost programat pentru 18 octombrie 2016.

#Cocoon este creaţia muzicianului Zoli Toth, apreciat pentru spectaculozitatea pe care o imprimă tuturor proiectelor în care se implică, dar şi pentru versatilitatea sa, de la concerte de muzică clasică (Festivalul Internaţional de Muzică „George Enescu”) şi spectacole de teatru („The Bach Files” – Teatrul Bulandra), până la spectacole de mare audienţă (Sistem).

Odată cu proiectul #Cocoon, Zoli îşi face debutul în calitate de compozitor, în colaborare cu producătorul George Călin. #Cocoon este un show în adevăratul sens al cuvântului, care implică elemente vizuale, multă mişcare şi sonorităţi muzicale inedite. De la ritmuri de percuţie electrizante, la influenţe tradiţionale, de la accente din muzica electro, până la dialoguri muzicale neaşteptate. Formula de concert, unică în lume, aduce pe scenă instrumente cu coarde şi cele mai diferite instrumente de percuţie, precum: marimba, vibrafon, toom-uri, toacă, şi alte instrumente inventate.

Înfiinţat în 2014, Zoli TOTH Project este format din muzicieni profesionişti care cuceresc audienţa prin show-ul pe care îl oferă. Cei şase membrii ai trupei sunt toţi absolvenţi ai facultăţilor de muzica: Zoli Toth, Iulia Băndilă, Irina Rădulescu, Imola Tamas, Bogdan Pop şi Mihai Grigore. Piesele lor se remarcă printr-un sound fresh şi inedit, cu influenţe din muzica autohtonă. Repertoriul Zoli Toth Project include variaţiuni pe teme de Bach compuse de Adrian Enescu.

În 2015, Zoli Toth a realizat unul dintre cele mai complexe concerte de fusion din România. 21 de instrumentişti, videoproiecţie realizată special pentru acest concert şi efecte pirotehnice au adunat, în premieră în România pentru un astfel de gen muzical, peste 5000 de spectatori.

Bilete Zoli TOTH Project – #Cocoon la Beraria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Zoli TOTH Project – #Cocoon la Beraria H din Bucureşti, de pe 21 februarie 2017, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 35 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 25 lei

Rezervările se fac pe site-ul Berăriei H, pe email [email protected] sau la telefon 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi veţi fi sunat înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor).