Acest eveniment a avut loc in data de 17 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 17 ianuarie 2016, de la ora 19:00, trupa Zdob şi Zdub susţine un concert aniversar la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Cu această ocazie, trupa va lansa şi noul album, „20 de veri”, sub forma unei compilaţii cu piese live needitate. În deschidere va cânta trupa cult din Chişinău, Cuibul, cu soliştii Lidia Scarlat şi Igor Dinga.

Program concert aniversar Zdob şi Zdub – 20 de ani

19:00 – acces
20:00 – 20:40 – concert Cuibul
21:00 – 23:30 – concert Zdob şi Zdub

Concertul aniversar Zdob şi Zdub – 20 de ani – a fost programat iniţial pentru data de 20 noiembrie 2015, dar din cauza tragediei din clubul Colectiv, concertul şi lansarea albumului au fost reprogramate.

Moldovenii vor fi protagoniştii unui show de excepţie, astfel băieţii de la Zdob şi Zdub vor serba jubileul împreună cu invitaţi speciali, artişti şi persoane publice care le-au marcat cariera, ca: Teo Trandafir, Boonika originală din Văleni, MC Vasile, Radu Almăşan (Bosquito), Anatol Stefăneţ (Trigon), Mitoş Micleuşan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania).

Noul album va conţine 16 piese needitate, adunate în aceşti 20 de ani de activitate a „lăutarilor etno-rock”, inclusiv 3 single-uri noi. Chiar în primele zile ale noului an Zdubii au prezintat publicului videoclipul live al piesei „Caloian”.

Fumatul în cortul Arenelor Romane este interszis, fumatul va fi permis doar în locurile special amenajate.

Bilete Zdob şi Zdub – 20 de ani, la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Zdob şi Zdub – 20 de ani, de la Arenele Romane din Bucureşti, din 17 ianuarie 2015, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ presale Preţ după 15.01 Preţ intrare
Golden Circle* 80 lei 80 lei 80 lei  cumpără bilete
Acces General 50 lei 55 lei 60 lei  cumpără bilete

*doar 200 de bilete

Acces şi informaţii utile

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid, de la ora 19:00. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brăţara cu care vor intra în zona dedicată. Nu puteţi părasi locaţia decât în caz de urgentă. În caz contrar va trebui să cumpăraţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie) şi căşti speciale pentru protecţia auzului celor mici. Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singură zonă de acces şi cinci ieşiri de siguranţă. Va fi prezent şi un punct de prim ajutor.

Este interzis accesul în zona de concert cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de concert, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Concertul aniversar Zdob şi Zdub de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul cu sprijinul MediaPro Music.