Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 8 mai 2014, începând cu ora 21:30, trupa Zdob şi Zdub urcă pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru un nou concert incediar.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Zdob şi Zdub în Hard Rock Cafe

Completează formularul de mai jos până joi, 8 mai 2014, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţi pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Bălăceanu Irinel şi Avram Sofica. Felicitări!


Înfiinţată acum 20 de ani, Zdob si Zdub are nouă albume la activ şi mii de concerte în ţară şi străinătate, alături de mari nume ale scenei internaţionale precum Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage şi mulţi alţii.

Cel mai recent album, „Basta Mafia”, lansat oficial în 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus şi single-ul „Moldovenii s-au născut”, care se bucură deja de popularitate în rândul publicului.

Bilete Zdob şi Zdub în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Zdob şi Zdub din Hard Rock Cafe costă 80 lei cu loc la masă şi 60 lei cu loc la masă în faţa şi scenei pot fi găsite online pe www.iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.