Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2011.
Vezi alte evenimente cu .

Miercuri, 14 septembrie 2011, Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din Bucureşti. Concertului pe care Yanni îl susţine la Bucureşti alături de orchestra sa face parte din turneul „Truth of Touch” şi este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet.

Câştigă invitaţii la concert. Participă la concurs!

Yanni (Yiannis Hrysomallis) s-a născut în Grecia în 1954 şi de la o vârstă fragedă a dat dovadă a unei afinităţi către muzică. Tânărul Yanni a învăţat singur tainele pianului şi la 18 ani a plecat către Statele Unite ale Americii pentru a studia psihologia la University of Minnesota. Acolo a făcut şi primii paşi spre cariera muzicală alături de colegii săi din trupa Chameleon.

http://www.youtube.com/watch?v=UZZp0Os0zag&hd=1

La începutul anilor ’90 drumul său muzical prinde cu adevărat contur. În 1992, albumul său „Dare to Dream” îi aducea prima nominalizare la Grammy, anul următor fiind nominalizat şi pentru „In My Time„. Urmează „Yanni Live at the Acropolis” primul material video al artistului, al cărui succes extraordinar l-a surprins până şi pe acesta. Concertul filmat la Acropolis a fost transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

În cei peste 20 de ani de carieră, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Bilete Yanni

Preţurile biletelor la concertul pe care Yanni îl va susţine la Bucureşti variază în funcţie de categoria din care acestea fac parte.

Categ. VIP: 350 lei
Categ. I: 300 lei
Categ. II: 250 lei
Categ. III: 150 lei
Categ. IV: 100 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Zone Arena: str. Barbu Văcărescu nr. 164, Bucureşti.