Acest eveniment a avut loc in data de 7 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 octombrie 2017, de la ora 19:30, trupa finlandeză Wintersun concertează la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, „The Forest Seasons”, şi este un warm-up pentru Maximum Rock Festival 2017. Trupele E-an-na, Whispered şi Black Therapy cântă în deschidere.

Program concerte

19:00 – Acces
19:30 – E-an-na
20:15 – Black Therapy
21:00 – Whispered
22:05 – Wintersun

Wintersun este o trupă de heavy metal înfiinţată în 2003, de multi-instrumentistul Jari Mäenpää (chitarist şi vocal în Enisferum), ca proiect paralel al acestuia. După plecarea din Enisferum, muzicianul şi-a concentrat şi îndreaptat forţa creatoare către Wintersun. Primul album, lansat în 2004, poartă numele trupei.

„Winter reflectă latura rece și furtunoasă a albumului și, de asemenea, melancolia și magia finlandeză. Sun se referă la senzația de «univers, spațiu și stele» a albumului, puternic conectată cu versurile”, a declarat Mäenpää.

Au urmat albumele „Time I” (2012) şi „The Forest Seasons” (2017). Cu ocazia acestui album, au fost lansate primul extras „The Forest Single”, ediţia specială pe vinil a discului live „Wintersun live @ Tuska Festival 2013” şi piesa „Awaken From The Dark Slumber (Spring)”, în varianta videoclip cu versuri.

Bilete Wintersun la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Wintersun îl susţine pe 7 octombrie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.ambilet.ro  la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie, după cum urmează:

Categorie Preţ
Normal Ticket 85 lei
În ziua concertului 90 lei

Reguli de acces

Accesul la concerte se face pe bază de bilet. Participanţii nu vor primi brăţară de acces, prin urmare, ieşirea din zona Arenelor Romane (după poarta de acces) duce la pierderea valabilităţii biletului, iar pentru a intra din nou la eveniment trebuie achiziţionat un nou bilet.

Biletele în varianta „print at home”, livrate automat prin e-mail în format PDF cu cod de bare, pot fi prezentate la intrare fie imprimate, fie prin prezentarea lor direct de pe ecranul telefonului pentru a fi scanate.

Este interzis accesul cu: arme sau obiecte periculoare, inflamabile sau care pot pune în pericol viaţa celor din jur, substanţe interzise, orice fel de sticle, recipiente şi mâncare (aduse din exterior).

De asemenea, este interzisă dezlipirea afişelor şi reclamelor lipite în incinta Arenelor Romane, precum şi deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta Arenelor Romane.

Fumatul în interiorul cortului şi staţionarea pe coridorul ce duce la intrarea în zona de concert sunt interzise.

Copiii până la 8 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoţiţi de un părinte posesor de bilet valid. Copiii între 8 şi 14 ani au nevoie de bilet şi de însoţitor. Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoţitor.

Concertul Wintersun de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment organizat de Maximum Rock şi Promusic Events.