Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 8 mai 2015, de la ora 22:00, Waldeck revine în România, în cadrul turneului de promovare „Rio Grande”, pe scena The Ark din Bucureşti, într-un eveniment marca The Fresh. Pe 9 mai 2015, Waldeck va susţine un show la Timişoara.

Artistul vienez urcă pe scenă însoţit de trupa sa, pentru a oferi un spectacol parcă desprins dintr-un film western desfăşurat la frontiera dintre Mexic şi California. Pe lângă ritmurile electro-swing de care ne-am îndrăgostit dansând pe „Memories” sau „Get up, Carmen”, Waldeck pregăteşte o selecţie blues cu trompete de Mariachi, asezonată cu dub, electro şi trip-hop, conturând personalitatea noului album „Rio Grande”, lansat în ianuarie 2015.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertele Waldeck

Completează formularul de mai jos până joi, 7 mai 2015, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii duble valabile pentru două persoane puse în joc pentru concertele de la Bucureşti sau Timişoara. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Marcu Evelina, Elena Antohi şi Georgescu Florina-Otilia. Felicitări!


Trupei Waldeck i se vor alătura proiectul local Nopame Live, un amalgam nu-disco şi afro-funk, precum şi DJ Cristian Gherghely.

Biletele pot fi achiziţionate în avans din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 40 lei şi la intrare la preţul de 50 lei.

Categorie Preţ
Bilete în avans 40 lei cumpără bilete
Bilete la intrare 50 lei

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!