Acest eveniment a avut loc in data de 9 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 22:00, Waldeck revine în România, în cadrul turneului de promovare „Rio Grande”, pe scena Pasmatex din Timişoara, într-un eveniment marca The Fresh. Pe 8 mai 2015, Waldeck va susţine un show la Bucureşti.

Producătorul vienez urcă pe scenă alături de formaţia sa cu un spectacol în care pasiunea muzicii latine întâlneşte energia sunetelor electronice, plutind pe cursul lin al fluviului Rio Grande. Pe lângă ritmurile electro-swing de care ne-am îndrăgostit dansând pe „Memories” sau „Get up, Carmen”,  Waldeck  pregăteşte o selecţie blues cu trompete de Mariachi, asezonată cu dub, electro şi trip-hop, ce ilustrează personalitatea noului album „Rio Grande”, lansat în ianuarie 2015.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertele Waldeck

Completează formularul de mai jos până joi, 7 mai 2015, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii duble valabile pentru două persoane puse în joc pentru concertele de la Bucureşti sau Timişoara. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Marcu Evelina, Elena Antohi şi Georgescu Florina-Otilia. Felicitări!


Seara va debuta cu o reprezentaţie jazz, latin, funk şi blues oferită de trio-ul timişorean Jazzy Bit şi se va încheia alături de Dj Cristian Gherghely din partea scenei locale.

Biletele pot fi achiziţionate în avans din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 30 lei şi la intrare la preţul de 40 lei.

Categorie Preţ
Bilete în avans 30 lei cumpără bilete
Bilete la intrare 40 lei

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!