Marți, 13 decembrie 2022, de la ora 20:00, trupa VUNK își reunește cele mai remarcabile hituri într-un concert de excepție, la Sala Polivalentă din București, locul pe care l-au transformat definitiv în „Universul VUNK”.

Trupa, cu o istorie de aproape treizeci de ani, promite publicului un spectacol, nu doar un concert, o nouă poveste, cântece nepovestite. Noul lor album – „Vernisaj” întrunește 14 dintre duetele lor, dintre care 4 premiere: 2 cântece înregistrate în varianta lor simfonică, un cântec refăcut într-o manieră cu totul surprinzătoare și unul nou-nouț, toate fiind diverse „povești din relații”, cum le-a numit solistul trupei, Cornel Ilie.

Anul acesta, VUNK sărbătorește 10 ani de concerte la Sala Polivalentă, după trei ani de pauză. Single-uri precum „Pleacă” sau „Numai la doi”,  ce s-au aflat în topurile radio timp de mai multe săptămâni vor fi de asemenea prezente în concertul de pe 13 decembrie.

VUNK a fost subiectul inovațiilor în rock-ul românesc, inaugurând la noi în țară primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri și primul videoclip filmat live pe Facebook. Printre meritele lor se află și diverse proiecte sociale, precum campania „Vreau o țară ca afară”, recompensată la mai puțin de două săptămâni cu „Premiul de Excelență la Gala 10 pentru România. Trupa este, de asemenea, Ambasador Oficial al Organizației Autism România.

Bilete – „VERNISAJ” la Sala Polivalentă din București

Bilete pentru concertul trupei VUNK – VERNISAJ la Sala Polivalentă din București, din 13 decembrie 2022, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe iaBilet.ro la diferite categorii de prețuri, în funcție de amplasarea locului în sală.

  • Ultra VIP 206,14 lei
  • VIP – Presale 169 lei
  • Categoria A – Presale 139 lei
  • Categoria B – Presale 119 lei
  • Categoria C – Presale 99 lei
  • Fan Zone – Presale 99 lei

Concertul VUNK – VERNISAJ de la Sala Polivalentă din București este organizat de Sublime România.