Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 8 mai 2012, trupa VUNK va susţine un nou concert în The Silver Church din Bucureşti. Fanii trupei vor avea parte de o mulţime de surprize, cei prezenţi având ocazia să asculte cel mai nou single al trupei.

VUNK get smarti„, căci aşa se numeşte evenimentul este ocazia perfectă de a îi reîntâlni pe cei patru membrii ai trupei VUNK. Băieţii le recomandă fanilor să îşi aducă ochelarii cei mai cool şi le promit o seară pline de piesele cunoscute ale trupei.

Pe 8 mai este ultimul concert VUNK de club până în toamnă. Am ales ziua de marţi, pentru că acest concert se numeste VUNK Get SMARTI. Totodată, este primul nostru concert în care propunem un element de dress-code, aşa că aşteptam ca toţi care vin la concert să-şi aducă o pereche de ochelari. Vom filma un moment surpriza la acest concert, aşa că nu contează dacă sunt ochelari de vedere sau de soare. Important este să fie cu ochii în patru…la cei patru baieţi de la VUNK:)” a declarat Cornel Ilie.

“Prăjitura cu jeleu“, “1000”, “O ultimă dorinţă” şi bineînţeles „Pleacă” vor fi cu siguranţă în playlist-ul unui concert de neuitat marca VUNK.

Bilete VUNK în The Silver Church

Biletele pentru concertul VUNK din The Silver Church sunt disponibile online pe www.myticket.ro la următoarele preţuri:

25 lei – preţ normal
100 lei – VIP (Include: acces în zona VIP, alături de membrii trupei, şi un CD „Vunk la înalţime”)