Acest eveniment a avut loc in data de 14 Dec 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 14 decembrie 2023, de la ora 19:30, trupa Voltaj susține un concert la Sala Palatului din București. Trupa pregătește cel mai mare concert din acest an și promite un show plin de energie, cu invitați surpriză și alte momente speciale.

Trupa pop/rock Voltaj şi-a început activitatea în anul 1982. Odată cu lansarea primului single, „Nori de Hârtie”, formaţia a susţinut şi primul concert la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Bucureşti. De la primul album, „Pericol de moarte” (1996), formaţia a lansat mai multe albume de studio şi compilaţii, cum ar fi „3D” ( 2001), „Povestea oricui” ( 2004), „Revelator” (2006), „Dă vina pe Voltaj” ( 2012), „X” (2016) și „Ca la 20 de ani” (2019).

Genul muzical al trupei rezultă dintr-o combinaţie de pop/rock şi rock electronic care poate fi întâlnită şi în cele mai cunoscute piese ale formaţiei: „20 de ani”, „De mâine”, „Lumea e a mea”, „Pic pic” şi „De la capăt”. De-a lungul carierei sale, Voltaj a colaborat cu numeroşi artişti printre care: Cabron („Vocea ta”), Deepside Deejays („I Wanna Be Free”) şi Sore („Vara trecută”).

Trupa a câştigat numeroase premii pentru activitatea ei, printre care şi: „Cel mai bun live” şi „Cel mai bun video” pentru piesa „Vocea ta”, o colaborare alături de Cabron. Mai mult, grupul a reprezentat România la concursul Eurovision 2015, cu piesa „De la capăt” şi s-a clasat pe locul 15 în finală.

Bilete Voltaj la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Voltaj de la Sala Palatului din București, de pe 14 decembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor în sală.

VIP – 179 lei
Categoria 1 – 159 lei
Categoria 2 – 129 lei
Categoria 3 – 99 lei
Categoria 4 – 69 lei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe bază unui bilet valabil.

Concertul Voltaj de la Sala Palatului din București este organizat de Media Group Services International.