Acest eveniment a avut loc in data de 2 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 2 aprilie 2011, ora 19:30, trupele Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental şi Dark Fusion vor concerta la Wings Club din Bucureşti.

Voices Of Silence
Trupă a fost fondată în 1994 iar primul album avea să iasă pe piaţă în 2002, cu titlul Thunderground, sub egidă Promusic Prod., fiind urmat de o campanie destul de intensă de concerte.
În anul 2008 a fost lansat albumul „The Human Saga”, un album autoprodus, iar lansarea să făcut online pe site-ul oficial al trupei. În anul 2009, cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, VOS a lansat albumul „The Human Saga” şi pe suport CD, o ediţie limitată pentru fanii şi prietenii trupei. VOS declară pe site-ul oficial: „Per total în aceşti ani am compus multe piese, şi în ele am altoit tot ceea ce suntem noi: uneori critici, alteori sensibili, dar întru totul pozitivi, dornici de mai bine şi de mai frumos, în această lume de gri vulgar. Aceste piese sunt adevărată noastră biografie. În ceea ce priveşte prezentul, momentan lucrăm destul de intens,
încercam să ne împrospătam cât mai mult repertoriul, şi sperăm ca publicul, de dragul căruia existăm că şi formaţie, nu ne-a uitat în lunile în care nu ne-am urcat pe scenă.”

Vepres
Trupă cu experienţă în underground-ul metalic românesc abordează un death metal ce urmează linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influenţe şi din alte arii metalice, thrash sau black.
Vepres va transmit următorul mesaj: „Ritmurile va vor pune sângele în mişcare şi va vor face să va dezlănţuiţi, într-un concert la care suntem onoraţi să participăm alături de Voices of Silence, cu care am mai împărţit scenă în Bucureşti în 2009.”

Conflict Mental
„Dan, Achim „Şefu Manevrelor” de la Olteniţa, Luchian şi Dorin încearcă să se convingă că Autodepăşirea, Responsabilitatea şi Bunul Simţ sunt singurii zei cărora ar trebui să ne închinăm.
Suntem în stare să ne schimbăm. Suntem în stări, dar nu suntem în fapte. Suntem mai buni începând de mâine, suntem în viitor casabil şi infantil. Suntem în ceasul 3653646546412098-lea. Suntem într-o luptă interioară, continuă. Suntem în stare să învingem; suntem în stare să ne învingem? Suntem cu toţii în conflict mental.”

Dark Fusion
Înfiinţat la sfârşitul anului 2009, Dark Fusion se vrea a fi un proiect menit să trezească un pic de revoltă în sânul oamenilor privind societatea în care ne aflăm şi sistemul din care facem parte fie că vrem fie că nu vrem. Practicând un stil destul de agresiv, o combinative de hardcore old school cu elemente de death şi thrash metal, Dark Fusion , promovează libertate de exprimare şi gândurile pe care le avem vis-a-vis de toate problemele care ne înconjoară fie ele sociale, economice, religioase sau militare. În acest moment trupă prestează un fusion/hardcore/death metal.

Biletele se pot procura la intrare.
Preţul unui bilet este de 10 lei.

Wings Club: Str. Mihai Eminescu nr.127, Bucureşti