Vineri, 17 noiembrie 2023, de la ora 19:30, Vița de Vie susține un concert la Sala Palatului din București. Concertul „Vița de Vie – 360°” va oferi pentru prima oară fanilor o perspectivă completă asupra celor trei tipuri de show pentru care este cunoscută trupa, și anume „ELECTRIC” – formula de bază și epicentrul energiei recunoscute a trupei, „ACUSTIC” – făcut exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, o incursiune muzicală eclectică către emoție, pe ritmuri care ajung uneori până la swing și bossa nova și „SIMFONIC” – colaborarea cu o orchestră simfonică.

Fondată în 1996 și având în palmares 10 albume, Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute și iubite formații de rock alternativ din România. Se distinge printr-o combinație unică de profesionalism, sinceritate, emoție și energie, adunând numeroase distincții de-a lungul carierei din partea industriei muzicale. Cu concerte pline de intensitate, producție bine pusă la punct și o atenție minuțioasă la detalii, Vița de Vie reprezintă una dintre cele mai valoroase trupe din industria muzicală românească după 1990.

Albumul care i-a consacrat, „Fenomental” (1999), este și „cel mai cunoscut și cel mai bun album Vița de Vie”, după cum a declarat chiar solistul, Adrian Despot. Lansarea albumului a marcat un punct de cotitură în cariera trupei, transformându-i într-o „trupă de rock serioasă”. Hit-ul „Basul și cu toba mare” s-a bucurat de o apreciere enormă din partea fanilor, fiind nelipsită din concertele Vița de Vie chiar și în ziua de azi. Alte titluri arhicunoscute ale trupei sunt „Sunetul mai tare”, „Praf de Stele”, „Luna și noi”.

Bilete Vița de Vie – 360° la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Vița de Vie – 360°, ce va avea loc pe 17 noiembrie 2023 la Sala Palatului, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la următoarele categorii de preț:

  • VIP – Earlybird – 189 lei
  • Categoria 1 – Earlybird – 159 lei
  • Categoria 2 – Earlybird – 129 lei
  • Categoria 4 – Earlybird – 69 lei
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțiți de cel puțin un părinte cu bilet valabil. Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Concertul Vița de Vie – 360° de la Sala Palatului este organizat de Media Group Services International.