Acest eveniment a avut loc in data de 10 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 10 martie 2013, începând cu ora 20:00, Vama va susţine un concertul special, „Epidemie de iubire”, de Ziua Femeii la Cinema Patria din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la concerul Vama!

iConcert.ro şi Sprint Media te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 8 martie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga invitaţia pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătoarea este Bârsan Bianca-Cristina! Felicitări!


Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după 10 ani alături de Vama Veche, să o ia de la capat împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opris.

„Vama”, primul album al trupei este lansat în 2008, iar patru ani mai târziu apare pe piaţa cel de-al doilea material discografic. „2012” a avut parte de o lansare surprinzătoare pe scena Sălii Palatului la finalul lunii mai a anului trecut în faţa a mii de fani.

RECENZIE: Vama a lansat “2012” la Sala Palatului din Bucureşti

Cu doar câteva zile înaintea concertului de la Cinema Patria, trupa va urca pe scena True Club din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat tot de Sprint Media.

Bilete Vama – „Epidemie de iubire” – Cinema Patria

Biletele pentru concertul Vama de Ziua Internaţională a Femeii de la Cinema Patria din Bucureşti sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi www.okazii.ro şi în format fizic de la Cinema Patria şi la standul Okazii.ro din Domo / Băneasa Shopping City (de pe 15 februarie). Preţurile acestora diferă în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ Detalii
Bilet acces general 60 lei
VIP 100 lei include: loc în faţa scenei şi noua carte a lui Tudor Chirilă: “Exerciţii de Echilibru

Persoanelor cu dizabilităţi le sunt oferite 6 bilete din categoria Acces general.

Plata pentru biletele achiziţionate online de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul direct la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată sunt rugaţi să sune la 021 209 56 72 (între orele 09-18:00 de Luni până Vineri).