Acest eveniment a avut loc in data de 28 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din motive obiective evenimentul de lansare al noului album URMA – Lost end Found de la Cinema Patria va fi reprogramat pentru data de 28 noiembrie 2013, în The Silver Church.

Cumpărătorii de bilete îşi pot recupera contravaloarea acestora din punctele de vânzare şi de la distribuitorii de unde le-au cumparat începând cu marţi, 12 noiembrie 2013, valoarea acestora urmând să fie restituită integral.

Mai mult detalii despre concert şi despre relocarea acestuia!

Joi, 28 noiembrie 2013, începând cu ora 20:00, trupa URMA va susţine un concert la The Silver Church din Bucureşti în cadrul căruia va lansa noul album „Lost End Found”.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul URMA din The Silver Church!

Completează formularul de mai jos până miercuri, 27 noiembrie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Purba Ingrid Ioana şi Cajvanean Cosmin Ştefan. Felicitări!


Apreciată şi recunoscută pentru calitatea producţiilor sale discografice, URMA revine cu un nou material de studio, albumul „Lost End Found”, ce conţine 11 piese, din care se pot menţiona „Terminus”, „All Wrong” sau „Cine Iubeşte şi Lasă”, videoclipurile acestor single-uri depăşind deja 1.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Trupa URMA promite să îşi surprindă fanii cu muzica de calitate cu care sunt obişnuiţi, dar şi cu un jurnal fotografic compus din 120 de pagini în care fotograful trupei, Radu Dumitrescu, va reda călătoria muzicală (şi nu numai) a artiştilor.

Albumul va fi disponibil începând cu 24 noiembrie şi în format digital, distribuit internaţional în cadrul celor mai cunoscute magazine digitale, precum iTunes, Google Play, Amazon, Deezer sau Spotify.

Bilete URMA – „Lost End Found”

UPDATE: Biletele pentru concertul din The Silver Church vor putea fi achiziţionate în seara evenimentului, de la locaţie, la preţul de 30 de lei. Contravaloarea biletelor cumpărate pentru concertul de la Cinema Patria se va restitui integral.

Biletele pentru lansarea albumului „Lost End Found” al trupei URMA sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ în avans Preţ la intrare
Premium 70 lei 100 lei cumpără bilete
Acces normal 50 lei 80 lei cumpără bilete