Acest eveniment a avut loc in data de 15 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul lui Umberto Tozzi la Bucureşti a fost anulat din cauza unor probleme de sănătate ale artistului. Află mai multe detalii!

Sâmbătă, 15 septembrie 2012, începând cu ora 19:00, cei care îndrăgesc muzica italiană sunt aşteptaţi la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a-l asculta pentru prima dată live în România  pe cântăreţul de origine italiană Umberto Tozzi.

Interpretul, compozitorul şi producătorul muzical Umberto Tozzi a vândut în întreaga lume pese 45 milioane de discuri. La doar 16 ani (în 1968) se lansa  în lumea muzicală ca membru al grupului Off Sound. De atunci a lansat 25 de albume, în urma cărora s-au desprins peste 20 de succese la nivel internaţional.

Când spui Umberto Tozzi, spui şi „Gloria”, cântecul celebru al anilor ’80, care se află şi astăzi în playlist-urile posturilor de radio. Aceasta rămâne piesa cu care se identifică şi care, prin intermediul solistei americane Laura Branigan, a staţionat 36 de săptămâni în topurile din Statele Unite. Mai spui şi „Ti amo„, „Mama” sau „Si può dare di più” (cu care a câştigat popularul Festival de la Sanremo, în 1987), cântece la fel de populare în lumea întreagă.

Aşadar, pe 15 septembrie la Sala Palatului, românii vor avea şansa să îl asculte live pentru prima oară în ţara noastră pe Umberto Tozzi, unul dintre cei mai pupulari cântăreţi pop-rock de origine italiană ai anilor ’70-’80.

Bilete Umberto Tozzi

Biletele pentru concertul Umberto Tozzi de la Sala Palatului sunt disponibile la următoarele preţuri:

VIP 350 lei
Categoria I 250 lei
Categoria II 150 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

UPDATE: Cei care şi-au cumpărat deja bilete pentru primul concert al lui Umberto Tozzi la Bucureşti îşi pot recuperarea contravaloarea acestora de la punctele de achiziţie prin prezentarea biletului.