UPDATE: La cererea publicului, Tudor Gheorghe va susţine spectacolul „Primăvara simfonic aniversar”, pentru ultima dată, pe 17 mai 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Joi, 3 martie 2016, de la ora 19:00, maestrul Tudor Gheorghe va susţine la Sala Palatului din Bucureşti un concert aniversar – 15 ani de la lansarea albumului „Primăvara simfonic”.

Tudor Gheorghe a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi artişti români. Concertele sale, indiferent de tema abordată, sunt adevărate spectacole pline de emoţie – chiar dacă evocă perioada interbelică a marilor artişti, anotimpurile sau poezia, Tudor Gheorghe transformă orice spectacol într-o amintire deosebită.

„Primăvara simfonic” a devenit, de mai bine de un deceniu, un fenomen pentru fanii lui Tudor Gheorghe. Anul acesta, maestrul va fi acompaniat pe scenă de membrii Orchestrei Naţionale de Radio şi de membrii Corului Madrigal, reuniţi sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Totodată, „Primăvara simfonic” ar putea fi considerat unul dintre cele mai pasionate fenomene ale timpului muzical, ce porneşte de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi şi ajunge până la cercetarea neobosită a sonorităţilor inconfundabile specific stilului unic al lui Tudor Gheorghe, atât de greu de descris în cuvinte şi de încadrat în limitele unui tipar.

Tudor Gheorghe este unul dintre artiştii care nu mai are nevoie de prezentare – muzica şi stilul său sunt inconfudabile, iar artistul este constant prezent pe scenele muzicale din ţară. „Maestrul cuvintelor”, aşa cum mai este cunoscut, transmite în fiecare spectacol, emoţie şi pasiunea sa pentru arta muzicală şi arta versurilor.

Bilete Tudor Gheorghe – „Primavara simfonic aniversar”, la Sala Palatului

Biletele pentru concertul „Primavara simfonic aniversar” susţinut de Tudor Gheorghe la Sala Palatului din Bucureşti, pe 3 martie şi 17 mai 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Golden VIP 247 lei cumpără bilete
Categoria VIP 227 lei cumpără bilete
Categoria I 197 lei cumpără bilete
Categoria II 167 lei cumpără bilete
Categoria III 147 lei cumpără bilete
Categoria IV 107 lei cumpără bilete

Concertele „Primăvara simfonic aniversar” susţinute de Tudor Gheorghe la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de ARTA Scenei.