Acest eveniment a avut loc in data de 19 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 21 octombrie 2012, şi luni, 19 noiembrie 2012, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti, maestrul Tudor Gheorghe îşi invită fanii la un spectacol în premieră: „Nu se poate cu de toate„. Tudor Gheorghe va fi acompaniat de orchestra „Iunion”, iar texte din cadrul evenimentului au fost culese cu atenţie de maestru din opera marelui I.L. Caragiale

Într-o perioadă pentru care textele lui Caragiale par a fi fost scrise, maestrul Tudor Gheorghe va împărţăşi frumuseţea şi actualitatea acestora cu fanii săi. Artistul mărturiseşte:  “Am luat texte periodice din Moftul Român, din publicistica lui Caragiale, din proza pe care a scris-o… Nu lipsesc nici poemele în proza… Sunt al dracului de actuale”.

în sine va fi unul special ce va evidenţia valoarea operelor marelui scriitor: “fără trucuri exterioare, fără invenţii […] Textul domnului Caragiale trebuie doar să fie spus. Nu se interpretează! De aceea va fi un soc, pentru că eu voi spune textele lui Caragiale aşa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie să faci absolut nimic. De ce trebuie să joci teatru? Să te strambi?”

Bilete Tudor Gheorghe „Nu se poate cu de toate”

Biletele pentru spectacolele „Nu se poate cu de toate” al maestrului Tudor Gheorghe sunt disponibile la urmatoarele categorii de preţuri:

VIP: 220 lei
Categoria 1: 160 lei
Categoria 2: 120 lei
Categoria 3: 100 lei
Categoria 4: 80 lei

„Nu se poate cu de toate” – Bucureşti, Sala Palatului, 21 octombrie 2012

Cumpara bilet

„Nu se poate cu de toate” – Bucureşti, Sala Palatului, 19 noiembrie 2012

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro şi în reţelele Eventim şi Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etj.2, Str. Moise Nicoara nr.18 şi la Sala Palatului).