Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Concert Tudor Gheorghe

Marti, 29 septembrie 2009, ora 19:00, Tudor Gheorghe continua seria de concerta cu Stagiunea Permanentelor Frumuseti la Sala Mica a Palatului din Bucuresti.

Incepand din 29 Septembrie, maestrul Tudor Gheorghe ne va calauzi intr-o lume magnifica, pura si suava a “Permanentelor Frumuseti”, oferind publicului, pe parcursul unui an, momente de reala inaltare spirituala prin concerte inegalabile.

Stagiunea “Permanentelor Frumuseti”, isi va deschide portile pe scena Salii Mici a Palatului (Sala Auditorium), la sfarsitul lunii septembrie, cu primul ciclu de spectacole intitulat “ Anotimpurile Mele VARA-TOAMNA 2009”.

Sute de melodii si zeci de poezii semnate de mari poeti ai culturii romanesti, vor atesta (ca de fiecare data) virtuozitatea creatiei artistice a fenomenului cultural, Tudor Gheorghe.

Aceasta premiera, greu de incadrat in tipare, reprezinta una dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului nostru muzical. Totodata, evenimentul marcheaza si aniversarea a 10 ani de la colaborarea artistului cu orchestratorul si dirijorul Marius Hristescu pentru primul sau concert simfonic.

Concertul va avea loc la Sala Auditorium.

Pretul unui bilet este de 170 lei.

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu 28, Bucuresti.