Marţi, 21 martie 2017, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe prezintă în premieră, spectacolul „Îndrăgostiţi fără noroc”, la Sala Palatului din Bucureşti.

” Îndrăgostiţi fără noroc” este cel mai recent proiect al maestrului Tudor Gheorghe, un spectacol alcătuit în întregime din poezii de o rară frumuseţe, ce va impresiona spaţiul muzical românesc.

Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste 50 de ani, Tudor Gheorghe s-a remarcat prin originalitatea stilului şi a proiectelor pe care le-a pus în scenă, prin vibraţia pe care a transmis-o în timpul spectacolelor, prin sensibilitatea cu care şi-a ales tematicile show-urilor sale. Concertele artistului sunt adevărate ruperi ale ritmului cotidian, sunt atemporale.

Prin intermediul celui mai nou spectacol, „Îndrăgostiţi fără noroc”, Tudor Gheorghe îşi respectă promisiunea faţă de iubitorii muzicii sale, aceea de a apărea în faţa lor cu proiecte inedite.

„Acum revin cu un spectacol de o candoare şi de o frumuseţe poetică unică! Am ales din poezia română toată tristeţea îndrăgostiţilor. Am selectat de la Romulus Vulpescu sau Mihai Beniuc până la Alexandru Macedonski, Mircea Micu sau Adrian Păunescu. (…) Oamenii simt nevoia să evadeze unde măcar există, pentru o oră, două, sentimentul că s-au eliberat de toate spaimele. Se transpun şi merg o dată cu mine înspre frumos”, a mărturisit „îndrăgostitul cu noroc”, Tudor Gheorghe.

Alături de orchestra Arcadia şi sub bagheta dirijorului şi aranjorului Marius Hristescu, „olteanul universal” Tudor Gheorghe va lupta prin intermediul „exorcizării muzicale” cu nenorocul îndrăgostiţilor pe care îl va transforma în cântece de dragoste ce vor purta ţinute de gală.

Bilete Tudor Gheorghe la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru cel mai recent spectacol semnat Tudor Gheorghe, „Îndrăgostiţi fără noroc”, pe care artistul îl va susţine pe 21 martie 2017 la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro sau www.tudor-gheorghe.ro şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Categorie Preţ
Golden VIP 247 lei
Categoria VIP 227 lei
Categoria I 197 lei
Categoria II 167 lei
Categoria III 147 lei
Categoria IV 107 lei

Din respect pentru artist şi pentru spectatori, accesul în sala de concert este permis doar până la ora 19.10. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. De asemenea, accesul copiilor sub şapte ani nu este permis, iar cei de peste şapte ani vor plăti bilet de intrare.

Concertzl Tudor Gheorghe – „Îndrăgostiţi fără noroc” la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de ARTA Scenei.