Acest eveniment a avut loc in data de 23 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .


Vineri, 23 decembrie 2011, începând cu ora 19:00, maestrul cuvintelor cântate, Tudor Gheorghe va susţine o reprezentaţie inedită a spectacolului „Degeaba… ?!„, la Sala Palatului din Bucureşti.

Alături de artist, vor urca pe scenă peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock care vor evolua, timp de aproximativ două ore, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu într-o reprezentaţie originală. În plus, efectele speciale de lumini şi cele pirotehnice vor completa atmosfera de neuitat a concertului şi va face din acesta un spectacol diferit de cele obişnuite ale maestrului.

Degeaba…?!” este o experianţă in stilul rock-simfonic, trasmisă prin intermediul poeziei şi a cântecului românesc, de cea mai buna calitate. „Un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă„, este fraza cu care Tudor Gheorghe îşi descrie propriul spectacol.

Inspirat din proiectul „Mie-mi pasa” prezentat cu succes la şapte ani de la Revoluţie, Tudor Gheorghe va susţine, pentru al treilea an consecutiv, impresionantul concert „Degeaba…?!”, dedicat tuturor celor care au luptat în ’89 pentru ca astăzi noi să ne bucurăm de libertate.

Degeaba sau nu.. ? Este întrebarea pe care ne-o adresăm când ne gândim la Revoluţie. Spectatorii care vor participa la grandiosul eveniment nu vor primi din partea maestrului un răspuns categoric, în schimb vor primi suficiente motive pentru ca fiecare dintre noi să ne gândim din altă perspectivă la următorii 22 de ani.

Despre ce povesteşte spectacolul acesta? Ce am crezut noi că se va intâmpla în ’89 şi cum s-a ales praful de noi pănă astăzi! Sunt poezii extraordinare. Aici am scris tot”, dezvaluie maestrul despre acest eveniment.

Bilete Tudor Gheorghe „Degeaba…?!”

Cei care vor să trăiască experianţa unică a unui concert Tudor Gheorghe îşi pot achiziţiona bilete la preţuri ce variază între 40 lei şi 140 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

VIP: 140 lei
Categoria I: 100 lei
Categoria II: 80 lei
Categoria III: 60 lei
Categoria IV: 40 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.