Acest eveniment a avut loc in data de 9 Oct 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 9 octombrie 2014, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe va susţine spectacolul „Anotimpurile mele” pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Maestrul va fi acompaniat pe scenă de Orchestra Naţională Radio şi de vocile Corului Național de Cameră „Madrigal”.

Tudor Gheorghe şi-a obişnuit publicul cu seria spectacolelor pe care le susţine anual, cu acelaşi entuziasm şi dragoste faţă de cultura românească şi fanii săi. „Anotimpurile mele” va fi un spectacol în care poezia şi muzica se vor acompania în stilul caracteristic al artistului.

Publicul va avea ocazia să asculte creaţii mai vechi sau mai noi, alese cu grijă de Tudor Gheorghe. „Voi primi mustrări din partea multor prieteni care vor fi mâhniți că n-am cântat cutare sau cutare poezie. Vor avea dreptate, dar ce pot face? Credeți-mă că-mi va fi greu să aleg. Fiți siguri că voi încerca să vă mulțumesc pe toți. Dar…vorba lui Caragiale: ”Ce păcat, că nu se poate cu de toate!”

Bilete Tudor Gheorghe – Anotimpurile mele la Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria 1 180 lei cumpără bilete
Categoria 2 150 lei cumpără bilete
Categoria 3 120 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei cumpără bilete