Acest eveniment a avut loc in data de 4 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Trooper susţine concertul „Stelele Rockului Românesc” la Arenele Romane din Bucureşti. Trupele Iris, Taine, Altar şi Gothic se numără printre invitaţii speciali ai evenimentului.

Cele mai importante nume ale rock-ului românesc revin în atenţia publicului cu o nouă ediţie electrizantă a evenimentului „Stelele Rockului Românesc, în frunte cu formaţia de heavy metal Trooper.

„Se pare că după precedentele două ediţii «Stelele Rockului Românesc» pur şi simplu nu mai reuşim să facem producţii mai restrânse. Am stat alături de colegii din Trooper şi ne-am gandit ce moment memorabil să mai oferim publicului. Ne-am sunat prietenii şi, din vorbă în vorbă, din trupă în trupă, am ajuns la concluzia că evenimentul ăsta trebuie să se numească «Stelele Rockului Românesc»”, a declarat solistul Trooper.

De asemenea, cântăreţul a confirmat şi participarea altor trupe celebre, cu greutate din peisajul muzical rock:

„Altar or sa vină cu energia lor incredibilă, Taine cu tehnicitatea aia minunată, Gothic ne sunt şi ei alături – unii dintre deschizătorii de drumuri pentru o mulţime de trupe româneşti! C.A.S.H. nu aveau cum să lipsească! Puține trupe se pot lăuda cu atâtea piese minunate, atâta melodicitate. Chrom Dioxid sunt fraţii noştri. Trupă care în anii ’90 rupea toate topurile rock din țara asta. Am vrut să avem pe scenă şi o gaşcă tânără. Iron Cross au multe lucruri de spus. O să îi vedeți la Arene. Despre Iris nici nu mai am ce să zic, de atâtea ori am vorbit despre ce înseamnă muzica lor pentru mine. Cristi Minculescu, Boro şi Valter au acceptat invitaţia noastră şi nu pot decât să le mulţumesc încă o dată pentru toate clipele în care mi-au fost alături în viaţa asta. Prieteni, trebuie neapărat să ne adunăm la Arene şi să ne bucurăm încă o dată de toate găştile astea! Şi nu ne oprim aici! Avem multe alte surprize pentru voi în data de 4 noiembrie.”

Înfiinţată în 1995, Trooper este o trupă de heavy metal, a cărei muzică este influenţată de formaţii celebre precum Judas Priest şi Iron Maiden. Mai mult, numele ei este inspirat din titlul piesei „The Trooper”, cântată de Iron Maiden. În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de trupe celebre, precum: Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth şi WASP.

Bilete „Stelele Rockului Românesc” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Trooper – „Stelele Rockului Românesc” de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 4 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ
Acces general – presale 50 lei
Acces general – în ziua spectacolului 70 lei

Concertul Trooper – „Stelele Rockului Românesc 3” de la Arenele Romane este organizat de Kompas Events.