Acest eveniment a avut loc in data de 5 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 5 aprilie 2013, Arenele Romane  din Bucureşti vor fi gazda unui concert tematic special intitulat „An Iron Tribute” susţinut de Trooper, una dintre cele mai iubite şi bine cotate trupe de heavy metal de la noi din ţară şi Iris, supranumiţi „Naţionala de Rock a României”.

În deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor cânta 9,7 Richter şi Strip Joint.

Program „An Iron Tribute” – Arenele Romane

19:00 – Deschiderea porţilor
20:00-20:30 – Strip Joint
20:30-20:45 – Pauză
20:45-21:30 – 9.7 Richter
21:30-22:00 – Pauză
22:00-00:30 – Trooper


Concertul se anunţă a fi un eveniment grandios, aşa cum merită de altfel o formaţie legendară ca Iron Maiden. Coiotu’, solistul Trooper explică: „Ne-am dorit să realizăm un concert în care să aducem un tribut formaţiilor care ne-au influenţat cariera, formaţiilor care ne-au făcut să punem mâna pe instrumente şi să cântăm rock! Principalele două sunt Iron Maiden şi Iris. Spectacolul pe care îl vom pune în scenă se vrea o adevărată petrecere rock’n’roll. Vom cânta piese din repertoriul Maiden, vom cânta piese din repertoriul Iris, vom cânta piese Trooper, vom cânta rock„.

Cursul existenţei formaţiei Trooper a fost unul ascendent, de la data înfiinţării în anul 1995 şi până în prezent trupa din Târgovişte a suţinut concerte alături de nume mari ale muzicii: Prodigy, Sepultura, The Cult, Nazareth sau Manowar şi a lansat peste 10 materiale discografice (albume de studio, albume live, EP-uri).

Concertul tribut „An Iron Tribute” face parte din turneu naţional care mai cuprinde opt oraşe. Turneul va debuta pe 16 martie şi va mai cuprinde: Cluj-Napoca, Câmpina, Piteşti, Timişoara, Deva, Târgovişte, Petroşani şi Craiova.

Află mai multe detalii despre turneul Trooper!

Bilete Trooper – Arenele Romane Bucureşti

Preţul biletelor pentru concertul Trooper de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Biletoo şi online pe www.biletoo.ro şi www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilet Preţ Detalii
Acces general 15 lei
VIP 30 lei include: CD digipack „Trooper I"; afiş concert; meet & greet Trooper*

*Deţinătorii de bilete VIP sunt aşteptaţi în intervalul 19:30-21:30. Cei care vor ajunge după ora 21:30 vor pierde posibilitatea de a lua parte la meet & greet.