Acest eveniment a avut loc in data de 13 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 20:00, Trooper şi Blaze Bayley, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995 – 1999, vor susţine un show în Colectiv din Bucureşti, sub conceptul An Iron Tribute 2. În deschidere va concerta Reborn.

Program concert An Iron Tribute 2

19:00 – Deschiderea porţilor
20:00 – Meet & Greet (bilete VIP)
21:00 – Reborn
22:00 – Trooper şi Blaze Bayley

Solistul formaţiei Trooper, Alin Coiotu’ Dincă oferă detalii despre acest eveniment: „printr-o frumoasă coincidenţă, anul acesta marchează o dublă aniversare, pe care vrem să o sărbătorim cu voi la acest show demenţial: se împlinesc 19 ani de activitate Trooper şi, tot atâţia ani au trecut de la la primul concert Iron Maiden, în România, chiar cu Blaze Bayley la voce. De fapt, acel concert a fost factorul decisiv care ne-a determinat să ne facem o trupă.”

„An Iron Tribute 2” este continuarea poveştii rock începute în 2013, un concept cu mare priză la public, ce include cele mai importante piese din discografiile Trooper şi Blaze Bayley. Tot de la vocalistul Trooper am aflat că: „în acest concert vom cânta o oră de piese Iron Maiden şi o oră de piese din repertoriul propriu.”

Acest concept de show s-a născut din pasiunea formaţiei pentru muzica britanicilor de la Iron Maiden: „Am crescut cu MAIDEN şi muzica lor rămâne etalon pentru noi. După ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucureşti, ataşamentul a devenit unul permanent.”

http://youtu.be/pHOuC_8IRUo

Blaze Bayley este solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock ’95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe trei albume din discografia Maiden: „The X-Factor” – 1995, „Best of the Beast” – 1996 şi „Virtual XI” – 1998.

Bilete Trooper şi Blaze Bayley în Colectiv din Bucureşti

Biletele pentru concertul Trooper şi Blaze Bayley în Colectiv din Bucureşti se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 25 lei, pentru acces general şi 50 lei, pentru meet & greet.

Deţinătorii de bilete VIP care nu sunt prezenţi în club înainte de ora 20:00 pierd posibilitatea de a lua parte la sesiunea de autografe. În cazul în care vor mai fi bilete disponibile, în ziua concertului acestea se vor găsi doar la Colectiv Club.

Este INTERZIS accesul cu urmatoarele obiecte: aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, umbrele, artificii, spray-uri, parfumuri, bauturi sau mâncare, sticle, bidoane de plastic, conserve, bagaje sau gentii voluminoase.