Acest eveniment a avut loc in data de 27 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 27 februarie 2015, de la ora 20:00, Toto Cutugno revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti cu un nou spectacol, alături de Orchestră Simfonică „Surâsul Tinereţii”. 

RECENZIE: Toto Cutugno, l’italiano vero, ne-a oferit emoţia unui spectacol grandios la Sala Palatului

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Toto Cutugno

Completează formularul de mai jos până vineri, 27 februarie 2015, ora 12:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Diana Elena şi Bogdan Andrei. Felicitări!


Toto Cutugno este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti italieni pentru publicul românesc, graţie carismei sale, dar şi numeroaselor concerte susţinute în România. De la prima sa vizită, în 1993, în cadrul Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, până în prezent, Toto Cutugno a încântat cu precădere sexul frumos al publicului românesc.

De această dată, artistul italian promite un concert cu un repertoriu special, selectat din cele peste 400 de cântece ale sale. Cu siguranţă nu va lipsi piesa care i-a adus celebritatea la nivel global, „L’Italiano Vero”.

Salvatore „Toto” Cutugno are în cariera sa câteva momente importante: este primul câştigător al marelui premiu al Festivalului Sanremo, în 1980 şi singurul italian care a câştigat un premiu Eurovision, în 1990. A vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume, cel mai vândut fiind „L’Italiano”, lansat în 1983. De asmenea, este cunoscut şi pentru piesele compuse pentru alţi artişti celebri, precum Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Mireille Mathieu şi mulţi alţii.

Bilete Toto Cutugno la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Toto Cutugno de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 februarie 2015, pot fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP 500 lei cumpără bilete
Categoria I 400 lei cumpără bilete
Categoria II 300 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete

Concertul Toto Cutugno de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de către Project Events.