Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 22 aprilie 2013, de la ora 20:00, trupa Timpuri Noi va urca pe scena Cinematografului Scala din Bucureşti pentru concertul „Unplugged Pentru Tata”.

Evenimentul sărbătoreşte 19 ani de istorie sub numele Timpuri Noi, perioadă în care trupa românească a dat timp rock-ului să fie mereu proaspăt. Cu Dan Iliescu la chitară şi voce, Felix Sfura la tobe şi Sabin Penea la bass, şi vioară, instrumentişti şi invitaţi deosebiţi, fanii vor retrăi rock-ul autentic sunet după sunet.

Timpuri Noi, în timp

În perioada comunistă, trupa era considerată una underground, care ieşea din tiparele regimului politic de atunci, fapt pentru care a fost interzisă la radio, TV şi în cluburi. Acest lucru a făcut ca între 1994 şi 1995 Timpuri Noi să-şi trăiască gloria printre fanii tineri, mai ales că a fost prima trupă românească care a cântat unplugged într-un spectacol la Teatrul „Ion Creangă” din Bucureşti.

În scurt timp, formaţia a devenit atât de cerută de public încât a deschis toate ediţiile festivalului Rock Bucureşti la care au concertat Iron Maiden, Scorpions, Eros Ramazzotti, Joe Cocker, Rod Stewart, Ian Gillan, Uriah Heep, Saxon, Paradise Lost şi Jethro Tull.

Biletele pentru concertul Timpuri Noi„Unplugged Pentru Tata” pot fi cumpărate la preţul unic de 49 de lei prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet