Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .

radio538revolutiontiesto7rl

Invitat la cea de a 7-a ediție a festivalului Peninsula (23 si 26 iulie 2009), Tiesto va fi prezent vineri, 24 iulie începând cu ora 22:00 la Coca Cola Main Stage pentru trei ore.

Numele de Tiesto, a devenit reprezentativ pentru muzica trance și electronică a zilelor noastre.

De origine olandeză, Tiesto a manifestat un interes deosebit pentru muzică încă de la vârsta de 12 ani. Doi ani mai târziu, intră în această industrie prin participarea la tot felul de evenimente locale.

A fost descoperit de către managerul Basic Beat records din Rotterdam, acolo unde își înregistrează primul album, Forbidden Paradise and Lost Treasures.

În februarie 99’ își face prima mare apariție, pe o scenă la Innercity. Începând cu acel punct, numele lui devine din ce în ce mai cunoscut.

Astăzi, Tiesto este cel mai bine cotat Dj olandez, stilul lui original reușind să aprindă petreceri de neuitat.

Setul adus de Tiesto a fost încercat în Los Angeles, Olanda și Marea Britanie cu un succes răsunător.

Cât despre Peninsula 2009, locatia este aceeași ca în fiecare an, pe malul Mureșului, lângă Complexul Weekend din Târgu-Mureș.

Anul acesta for fi prezenți în cadrul evenimentului nume mari, precum: Nine Inch Nails, The Prodigy, Primal Scream, Freestylers.

Cât despre invitații din România, Luna Amară, Sarmalele Reci, Kumm, Vama, Vița de vie, Timpuri noi sunt doar câteva din lista cuprinzătoare a festivalului.

Biletele pentru CokeLive Peninsula 2009 se pot procura de pe site-ul eventim.ro sau din rețeaua magazinelor Germanos din toată țara.

Prețul unui bilet este de 80 lei pe zi, sau 199 lei un abonament pentru toate cele patru zile.