Vineri şi sâmbătă, pe 17 şi 18 mai 2019, de la ora 20:00, trupa The Backwards susţine două concerte The Beatles Show, la Sala Palatului din Bucureşti.

McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriată de mama şi sora lui Sir Paul McCartney, prezintă în premieră în România, un show live interactiv, cu patru schimburi de costume, în ton cu muzica din fiecare perioadă Beatles: Beatlemania, Shea Stadium, Sgt. Pepper şi Abbey Road.

Sgt. Pepper – The Beatles Show conţine peste 35 de hituri Beatles, pe durata a două ore de extravaganţă audio şi vizuală. Spectatorii vor auscuta hituri precum „I want to hold your hand”, „She Loves You”, „Yesterday”, „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, „Penny Lane”, „Let it Be”, „Get Back” şi multe altele.

Muzicienii trupei The Backwards au susţinut mii de spectacole live „Beatles Show”, în Marea Britanie, Franţa, Olanda, Belgia, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Cehia şi SUA. The Backwards sunt un cover band cu cel mai complet şi bun sunet Beatles.

Formaţia foloseşte modelele originale de chitare şi tobe, identice cu cele folosite de Beatles, costume originale, machiaj, coregrafie de scenă, astfel încât  să recreeze, în mod autentic, concertele live ale „Beatlesilor” de acum jumătate de secol.

Bilete The Beatles Show la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele The Beatles Show de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 17 şi 18 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

În perioada 27 martie – 27 aprilie, biletele pot fi achiziţionate cu o reducere de 25%.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei bilete
Categoria 1 250 lei bilete
Categoria 2 200 lei bilete
Categoria 3 150 lei bilete

Concertele The Beatles Show de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate Alianţa Pentru Promovarea României – România, Te Iubesc.