Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 februarie 2017, de la ora 23:15, trupa Taxi susţine un concert special de Ziua Îndrăgostiţilor, în Berăria H din Bucureşti.

Taxi este o trupă de muzică românească, înfiinţată în anul 1999, din componenţa căreia fac parte Dan Teodorescu (voce, chitară acustică), Darius Neagu (tobe), Kerezsi Csongor (chitară bas), Cantemir Neacşu (chitară electrică), Vicky Sava (voce), Daria Corbu (voce) şi Mugurel Coman (clape). Taxi este o trupă foarte îndrăgită în România, datorită stilului muzical original şi a versurilor care reflectă de cele mai multe ori aspecte şi probleme din societate.

Trupa Taxi a lansat până în prezent 8 albume, acestea fiind „Trag un claxon” (2000), „Americanofobia” (2001), „De cursă lungă” (2002), „C” (2003), „Politica” (2004), „Romantica” (2007), „Cele două cuvinte” (2011) şi „15” (2014), acesta din urmă fiind lansat cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate muzicală.

Printre cele mai iubite piese ale trupei Taxi se numără „Americanofobia”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Stelele care cad”, „Eşti iubibilă”, „Nonstop”, „Cele două cuvinte”, „Subtitrarea la români” şi „Joc periculos”. Merită menţionate şi colaborările formaţiei Taxi cu artişti precum Delia („Atât de trist”), Irina-Margareta Nistor („Subtitrarea la români”) şi R&D („NonStop”), dar şi participarea la concursul Eurovision din anul 2000, cu piesa „The Moon”.

Taxi a obţinut şi numeroase premii de-a lungul carierei, printre care „Cel mai bun album pop-rock al anului 2001” – pentru „Americanofobia”, „Cel mai bun album pop-rock al anului 2007” – pentru „Romantica”, „Cel mai bun mesaj al anului 2011” –  pentru piesa „Cele două cuvinte”, „Cel mai bun cântec pop-rock al anului 2011” – pentru piesa „NonStop”, toate acordate în cadrul Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi.

Bilete TAXI la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul TAXI de Ziua Îndrăgostiţilor de la Berăria H din Bucureşti pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro, dar şi în format fizic de la Berăria H, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă  65 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă  45 lei
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă  35 lei

Rezervările se pot face online pe site-ul Berăriei H, la telefon 0725 345 345 sau pe email [email protected]