Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 14 septembrie 2017, de la ora 21:30, trupa TAXI susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Fanii formaţiei TAXI sunt invitaţi la un concert live, pe scena clubului din Parcul Herăstrău, unde Dan Teodorescu împreună cu ceilalţi colegi de trupă vor cânta toate hiturile din cei peste 18 ani de carieră. Stilul muzical ludic şi versurile romantice sau ironice ale pieselor TAXI vor fi elementele principale ale spectacolului.

Fondată în 1999, TAXI este o trupă de pop/rock, care s-a remarcat de-a lungul timpului în peisajul românesc datorită stilului muzical, dar şi pentru mesajele transmise prin melodii.  În acelaşi an, formaţia şi-a lansat materialul de debut, „Jumătate de album”, care a reprezentat o punte singură către succes.

Ulterior, grupul a lansat mai multe piese cu caracter ironic, precum „Comunitaru” (2001), care face referire la câinii vagabonzi adunați în perioada respectivă de pe străzile Bucureştiului şi ulterior eutanasiaţi. În acelaşi timp, albumul „Americanofonia”, care se încadrează în acelaşi stiş, vorbeşte despre abundența expresiilor americane intrate în limba română.

Elementele sociale şi ironia se regăsesc şi în următoarele albume ale trupei: „De cursă lungă” (2002), „C” (2003) şi „Politica” (2004). Formaţia a avut o ascensiune importantă în topurile muzicale în 2011, când a lansat hitul „Cele două cuvinte”. Single-ul, care dă şi numele albumului a avut parte de un videoclip inedit, în care 26 de bărbaţi celebri din România se luptă cu greutatea rostirii a două cuvinte: „te iubesc”. Melodia a fost tradusă în mai multe limbi şi a fost înregistrată și cântată de artiști din Moldova, Polonia şi Suedia.

„Stelele care cad”, „Nonstop”, „Iubeşte-mă în doze mici” şi „Eşti iubibilă” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei. De-a lungul carierei, trupa TAXI a colaborat cu numeroşi artişti, precum: Delia, Irina-Margareta Nistor şi R&D.

Bilete TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 14 septembrie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP (loc la masă în faţa scenei) 90 lei bilete
Acces general (loc la masă în sală) 60 lei bilete
Fără loc 60 lei bilete

Concertul TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.