Acest eveniment a avut loc in data de 28 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 26 octombrie 2016, de la ora 21:30, trupa TAXI susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Fondată în 1999, TAXI este o trupă românească de pop/rock compusă din Dan Teodorescu, Adrian Borţun, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Vicky Albu. În acelaşi an, trupa a fost nominalizată la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, iar în noiembrie şi-a fost lansat albumul de debut, „Jumătate de album”.

Grupul a lansat  mai multe materiale cu caracter ironic, precum „Comunitaru”, melodie care face referire la câinii vagabonzi adunați în perioada respectivă de pe străzile Bucureştiului şi ulterior eutanasiaţi. În acelaşi timp, albumul „Americanofonia”, care face parte din aceeaşi categorie, vorbeşte despre abundența expresiilor americane intrate în limba română.

Elementele sociale şi ironia se regăsesc şi în următoarele albume ale trupei: „De cursă lungă” (2002), „C” (2003) şi „Politica” (2004). În 2007 apare albumul „Romantica”, acesta cuprinzând 12 piese de dragoste, cu numeroase colaborări: Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu, Melania Medeleanu, Adelin Petrişor şi Cristian Grețcu.

Piesa „Cele două cuvinte”, lansată în 2011, s-a bucurat de un succes enorm. Single-ul, care dă şi numele albumului a avut parte de un videoclip inedit, în care 26 de bărbaţi celebri din România se luptă cu greutatea rostirii a două cuvinte: „te iubesc”. Melodia a fost tradusă în mai multe limbi şi a fost înregistrată și cântată de artiști din Moldova, Polonia şi Suedia.

„Stelele care cad”, „Nonstop”, „Iubeşte-mă în doze mici” şi „Eşti iubibilă” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei. De-a lungul carierei, trupa TAXI a colaborat cu numeroşi artişti, precum: Delia, Irina-Margareta Nistor şi R&D.

Bilete concert TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 26 octombrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ
Acces general 60 lei cumpără bilete
Fără loc 60 lei  cumpără bilete

Concertul TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.