Acest eveniment a avut loc in data de 1 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 martie 2018, de la ora 21:30, trupa Taxi revine la Hard Rock Cafe din Bucureşti cu un concert special de Mărţişor.

Dan Teodorescu, alături de colegii de trupă, va alinta publicul feminin cu versurile melodiei „Jumătatea mea” şi va declara prin „Cele două cuvinte” că „Eşti iubibilă”, alături de alte melodii pline de umor şi ironie.

Fondată în 1999, TAXI este o trupă de pop-rock, care s-a remarcat de-a lungul timpului datorită stilului muzical, dar şi pentru mesajele transmise. Primul cântec de succes al trupei a fost „Criogenia salvează România”. În acelaşi an a fost lansat şi albumul de debut, „Jumătate de album”. În 2000 au fost lansate piesele „Doi zero zero zero” și „Jumătatea mea”, de pe albumul „Trag un claxon”.

În 2001 a ieșit pe piață albumul „Americanofonia”, acesta fiind și titlul unui cântec despre abundența expresiilor americane intrare în limba română. Elementele sociale și ironia se regăsesc și în următoarele albume ale trupei: „De cursă lungă” (2002), „C (2003) şi „Politica” (2004). Albumul „Politica” a apărut chiar în timpul campaniei electorale, un material satiric ce conține, printre altelele, piesele „Aici sunt banii Dumneavoastră”, „Noi cu cine votăm”, „Domnule Fost” şi „Situația din Țară”.

În 2007 apare albumul „Romantica”, acesta cuprinzând 12 piese de dragoste: „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Te caut în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Ploaia pe mare” sau „Învață-mă să iubesc”, cu numeroase colaborări: Cheloo, Dax, Mihaela Rădulescu, Melania Medeleanu, Adelin Petrișor și Cristian Grețcu. A urmat „Cele două cuvinte” (2011), cântecul ce dă și numele albumului a avut parte de un videoclip inedit, în care 26 de bărbați celebri din România se luptă cu greutatea rostirii a două cuvinte. Cel mai recent album este „15” (2014).

Bilete Taxi la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Taxi de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 1 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la trei categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP – cu loc la masă în faţa scenei (80 locuri) 90 lei bilete
Acces general – cu loc la masă în sală 65 lei bilete
Acces general – bilete fără loc 65 lei bilete

Concertul Taxi de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.