Acest eveniment a avut loc in data de 14 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 noiembrie 2017, de la ora 22:00, trupa Taxi îşi sărbătoreşte majoratul prin concertul „18 ani” la Berăria H din Bucureşti.

Una dintre cele mai iubite trupe autohtone își serbează majoratul printr-un show nonconformist, care merge pe premisa necenzurării. Mai mult, motto-ul evenimentului este: „Atenţie! Limbaj licenţios”. Concertul va cuprinde atât hiturile consacrate ale formaţiei cât şi piese în primă audiţie.

„Va fi un concert sincer, nonconformist, necenzurat. Credem că la majorat a venit momentul să spunem adevărul până la capăt. Ne cerem scuze publicului că o facem de abia acum.” a declarat Dan Teodorescu.

Cu o carieră bogată, plină de lansări de albume şi videoclipuri, care au scris istorie, numeroase premii şi concerte, trupa Taxi se distinge în peisajul românesc prin faptul că are întotdeauna ceva de transmis. Toate piesele, compuse exclusiv de Dan Teodorescu, exprimă o stare aparte şi transmit un mesaj. Indiferent de subiect, piesele sunt concepute foarte rar într-o notă serioasă. Umorul, ironia, autoironia şi sarcasmul sunt elementele de bază în muzica semnată de Taxi.

De-a lungul carierei, grupul a lansat mai multe piese cu caracter ironic, precum „Comunitaru” (2001), care face referire la câinii vagabonzi adunați în perioada respectivă de pe străzile Bucureştiului şi ulterior eutanasiaţi. În acelaşi timp, albumul „Americanofonia”, care se încadrează în acelaşi stil, vorbeşte despre abundența expresiilor americane intrate în limba română.

„Stelele care cad”, „Nonstop”, „Iubeşte-mă în doze mici” şi „Eşti iubibilă” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei. De-a lungul carierei, trupa TAXI a colaborat cu numeroşi artişti, precum: Delia, Irina-Margareta Nistor şi R&D.

Bilete Taxi – 18 ani la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Taxi – 18 ani – de la Berăria H din Bucureşti, de pe 14 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ presale Preţ la intrare
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 40 lei 50 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 30 lei 40 lei