Acest eveniment a avut loc in data de 28 Aug 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 28 august 2014, artista jamaicană Tanya Stephens va susţine un concert la Casa Presei din Bucureşti. Concertul va avea loc în aer liber, în curtea Casei Presei Libere, începând cu ora 20:00. În deschidere: Mighty Boogie, alături de Lady Raizah şi Qualia.

Programul serii:

20:00 – 22:00 – Qualia
22:00 – 23:00 – Migty Boogie
23:00 – 00:30 – Tanya Stephens
00:30 – la final – Raizah

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Tanya Stephens de la Bucureşti

Completează formularul de mai jos până joi, 28 august 2014, ora 12:00, şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii pentru două persoane. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Voinea Ionuţ-Cristian, Florescu Petria şi Luiza Iliescu. Felicitări!


Tanya Stephens face parte din rândurile celor mai influenţi artişti reggae. Stephens este cunoscută pentru hit-urile ei „Yuh Nuh Ready Fi Dis Yet” şi „It’s a pitty”, single-uri cu care Tanya a obţinut recunoaştere internaţională. Mai mult decât o voce şi prezenţă scenică, Tanya abordează în versurile ei probleme sociale importante pe care le aduce la cunoştinţa publicului cu ajutorul talentului său liric.

https://www.youtube.com/watch?v=nd_B26yrrC8

Tanya a început să înregistreze la mijlocul anilor 1990, iar în 1996 single-ul „Yuh Nuh Ready Fi Yet” a adus-o în atenţia publicului jamaican, urmând să aibă succes în continuare cu single-uri ca ” Draw fi Mi Finger „, „Freaky Type”, şi „Cry and Bawl”. Debutul ei, Big Things a Gwaan, a fost lansat în 1994 (alături de Yami Bolo pe un cover Suzanne Vega, „Diner Tom” și Prezident Brown), iar al doilea album Too Hype a urmat în 1997.

Bilete Tanya Stephens la Bucureşti

Biletele pentru concertul Tanya Stephens de la Bucureşti pot fi achiziţionate la preţul de 35 de lei din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro. La intrare, preţul biletelor va fi de 50 lei.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.