Marţi, 17 octombrie 2017, de la ora 20:00, Sting susţine un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolul face parte din turneul intitulat „57th & 9th” şi îl are ca invitat special pe Joe Sumner.

Celebrul cântăreţ englez, Sting, revine în România, de această dată cu un concert în premieră la Cluj-Napoca, care promite să fie unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei. Spectacolul este inclus în cel mai recent turneu al său, „57th & 9th„, care promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influenţe rock. Materialul discografic poartă acelaşi nume, care face referire la intersecţia pe care Sting o parcurgea zilnic în drumul său către studioul unde îşi înregistra noile piese. Până în prezent, turneul de promovare a inclus peste 50 de oraşe din întreaga lume şi a primit doar păreri pozitive din partea presei muzicale.

Originar din Anglia, Sting a cochetat cu muzica încă din tinereţe, dar debutul său  a avut loc în 1977, când a fondat trupa The Police. Formaţia a avut un parcurs muzical de aproape 10 ani, în care a lansat 5 album şi au primit numeroase premii, printre care şi 6 Grammy. Hitul „Every Breath You Take” a fost pe primele poziţii în topurile din întraga lume şi a primit titlul de „cel mai bine vândut single din SUA”, în 1983.

Cariera solo a lui Sting a început odată cu lansarea albumului „The Dream of the Blue Turtle” (1985). De atunci, artistul a mai lansat alte 11 materiale de studio, 5 albume live şi 5 EP-uri, care abordează diferite genuri muzicale, printre care rock, pop, jazz şi new wave. „Fragile”, „If I Ever Lose My Faith In You”, „Desert Rose”, „Englishman in New York” şi „Shape of My Heart” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

De-a lungul timpului, cântăreţul a colaborat cu nume mari din industria muzicală, precum: Bryan Adams, Rod Stewart, Craig David, Sheryl Crow, Stevie Wonder. Pentru întreaga sa carieră, Sting a primit numeroase premii, printre care 16 Grammy, 25 de trofee la gala American Music Awards şi un premiu MTV Music Video Awards. De asemenea, artistul a avut câteva nominalizări la galele Oscar şi Golden Globe, pentru melodiile sale care au făcut parte din soundtrack-ul unor filme celebre.

Bilete Sting la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Sting de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de pe 17 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ normal Preţ Early Entry
Hot Seats 823 lei - SOLD OUT
Categoria I 467 lei - bilete
Categoria II 346 lei 703 lei  bilete
Categoria III 286 lei - SOLD OUT
Categoria IV 256 lei - SOLD OUT
Categoria V 226 lei - SOLD OUT
Categoria VI 146 lei -  bilete

Concertul Sting de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este organizat de Emagic.