Celebrul chitarist Steve Vai revine pentru un nou concert la Bucureşti pe 25 iunie 2013, în cadrul primei ediţii a festivalului „Eco Fest”. Concertul Steve Vai de la Arenele Romane face parte din „Evolution Orchestra Europe Tour”.

Află mai multe detalii despre eveniment!

Steve Vai va cânta împreună cu Evolution Tempo Orchestra, dirijată de George Natsis, iar în deschidere vor evolua trupele Publika şi Cvartet Hypnotique.

Steve Vai este un chitarist, compozitor, solist şi producător american. A studiat chitara cu Joe Satriani şi şi-a început cariera transcriind partituri pentru Frank Zappa. A cântat în trupe precum Whitesnake, Public Image Ltd., Alcatraz şi a susţinut turnee alături de David Lee Roth. În 1983 a început o carieră solo de succes, în decursul căreia a obţinut trei Premii Grammy. Este cunoscut drept chitaristul care a revoluţionat tehnica acestui instrument, printre primii artişti care au folosit chitara cu şapte corzi şi creatorul seriei JEM, alături de brand-ul Ibanez.

Ultima vizită a chitaristului în România a fost anul trecut, pentru concertul din 1 noiembrie, de la Sala Palatului, prin care Steve Vai şi-a promovat albumul „The Story Of  Light”.

Bilete Steve Vai la „Eco Fest” Bucureşti

Bilete pentru concertul Steve Vai din cadrul primei ediţii „Eco Fest” se pot cumpăra din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ.

Categoria Preţ
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete

Festivalul „Eco Fest” este organizat de Cramps Music, Energia Media Grup şi InMusica Events.